.
Simplest jQuery Slideshow


Beste Klant,

 


Door maatregelen van de overheid kunnen wij u niet meer in persoon ontvangen in ons kantoor.

 

Wij blijven zoals Europese wetgeving voor pakketreizen het gebiedt beschikbaar voor de verplichte assistentie in het bijzonder in noodtoestanden.  Dit doen we met ons team telefonisch en schriftelijk.


Om ons te bereiken met uw vragen, nodigen wij u vriendelijk uit om deze ons bij voorkeur te stellen per e-mail (het algemeen e-mail adres : info@ictam.com). Uw telefonische oproepen, indien niet onmiddellijk beantwoord, worden bijgehouden en wij zullen u terugbellen van zodra mogelijk.

Voor dringende oproepen kan u on altijd bereiken op het noodnummer : ++0473/99.34.55.

 

Wij zullen onze verplichtingen nakomen in regel met de geldende wetgeving en u op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen van uw reisovereenkomsten.

Wij zijn hierbij druk in de weer om elke groepsafreis op te volgen waarbij we de impact van de beperkende maatregelen van overheden en hun gevolgen evalueren. Voor elke afreis zal een eindevaluatie opgemaakt worden tussen 2 en 1 maand voor de voorziene afreisdatum, in zoverre beslissende elementen ten gevolge van de beperkende maatregelen ons niet verplichten tot een vroegere eindevaluatie.

U zal hiervan schriftelijk op de hoogte gesteld worden. Hierbij danken wij u reeds voor uw geduld in afwachting van deze mededeling. 


Met vriendelijke groeten,


de ICTAM ploeg.


Bergstraat 52
1000 Brussel
tel : 00-32-2-548 98 98
fax : 00-32-2-511 12 98
e-mail : info@ictam.com
verg. A1198